নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
স্পোর্তস মন্ত্রালয়না এফ.আই.এফ.এ. অমসুং এ.এফ.সি.দা ভারতকী ক্লব সাইদশিংবু এ.এফ.সি. তোর্নামেন্তশিংদা শানবা য়াহন্নবগীদমক হায়জখ্রে
19 AUG 2022 4:27PM by PIB Imphal
এথলেত-ফর্স্ত হায়বা এপ্রোচ অসিগা লোয়ননা য়ুথ এফিয়র্স অমসুং স্পোর্তস মন্ত্রালয়না ইন্তর্নেস্নেল ফুৎবোল ফেদরেসন (এফ.আই.এফ.এ.) অমসুং এসিয়ন ফুৎবোল কনফেদরেসন (এ.এফ.সি.) অনিমক্তা ভারতকী ক্লব সাইদশিং, শ্রী গোকুলম কেরলা এফ.সি. অমসুং এ.তি.কে. মোহুন বাগানবু তোর্নামেন্তশিংদা হান্না লেপনখিবা অদুদা কম্পিৎ তৌবা য়াহন্নবা হায়জখ্রে।
এ.আই.এফ.এফ.গী সস্পেন্সন লাউথোক্ত্রিঙৈগী মমাংদা শ্রী গোকুলম কেরলা এফ.সি.দি ইরানগী তিম অমগী মায়োক্তা ওগস্ত ২৩দা অমসুং য়ুম্বু লৈবাক্কা ওগস্ত ২৬তা কার্শিগী খাথংবা উজবেকিস্তান সহরদা শান্নগদবা মেচশিংগী স্কেদ্যুলগী মাংজৌননা উজবেকিস্তানদা থুংদুনা লৈখ্রে, অদুগা এ.তি.কে. মোহুন বাগানদি সেপতেম্বর ৭তা বহরীন্দা এ.এফ.সি. কপ ২০২২ (ইন্তর-জোন সেমিফাইনেলস) শান্নবগীদমক্তা লেপখ্রবনি।
এফ.আই.এফ.এ. অমসুং এ.এফ.সি.দা থাখিবা ইমেল অদুদা স্পোর্তস মন্ত্রালয়না শ্রী গোকুলম কেরলা এফফ.সি.দি এ.আই.এফ.এফ.কী সস্পেন্সন এফ.আই.এফ.এ.না লাউথোক্ত্রিঙৈগী মমাংদা উজবেকিস্তান্দা লৈখ্রে হায়বা ৱাফম অসিবু ময়েক শেংনা হায়খি। মরম অসিনা থৱাই য়াওজরবা শান্নরোইশিংগী খনবিদুনা এফ.আই.এফ.এ. অমসুং এ.এফ.সি.না তিম অসিবু এ.এফ.সি. ৱিমেন্স ক্লব চেম্পিয়ন্সিপ (ৱেস্ত রিজন)তা শানবা য়াওহনবীনবা হায়জখ্রে। মরক অসিদা, মন্ত্রালয়না উজবেকিস্তান্দা লৈবা ইন্দিয়ন এম্বেসীনা তিম অসিদা য়ারিবা মখৈ মতেং পাংবীননবসু হায়জখ্রে। মন্ত্রালয় অসি গোকুলম তিমগী মেনেজমেন্তকা তত্তনা পাউ ফাওনরি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
Sports Ministry requests FIFA and AFC to let Indian club sides play AFC tournaments
19 AUG 2022 4:27PM by PIB Delhi
In keeping with its athlete-first approach, Ministry of Youth Affairs and Sports has reached out to both the International Football Federation (FIFA) and the Asian Football Confederation (AFC) to allow Indian club sides, Sree Gokulam Kerala FC and ATK Mohun Bagan, compete in the tournaments as scheduled.
Before the FIFA suspension of AIFF was announced, Sree Gokulam Kerala FC had already reached Uzbekistan, ahead of its scheduled matches against a team from Iran on August 23 and one from the host nation on August 26 in the southern Uzbekistan city of Qarshi, while ATK Mohun Bagan is slated to play the AFC Cup 2022 (Inter-Zone semifinals) on September 7 in Bahrain.
In its email to FIFA and AFC, the Sports Ministry has highlighted the fact that Sree Gokulam Kerala FC was already in Uzbekistan when FIFA’s suspension of AIFF was announced. It has requested FIFA and AFC to therefore consider allowing the team to play in the AFC Women’s Club Championship (West region) in the interest of the young players. Meanwhile, the ministry has also reached out to the Indian embassy in Uzbekistan to extend assistance to the team in all possible ways. The ministry is also in constant touch with Gokulam team's management.