রাস্ত্রপতিগী লোইশঙ
ভারতকী রাস্ত্রপতিনা জন্মাস্তমিগী নোংমা ৱাৎলিঙৈদা য়াইফ-পাউজেল পীরকখ্রে
18 AUG 2022 4:28PM by PIB Imphal
ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতী দ্রোপদি মুর্মুনা ভারতকী নাগরিকশিংদা জন্মাস্তমিগী নোংম ৱাৎলিঙৈদা য়াই-পাউজেল পীরকখ্রে
পাউজেল অমদা রাস্ত্রপতিনা হায়খি, “জন্মাস্তমিগী য়াম্না য়াইফরবা মতম অসিদা, ঐহাক্না ভারত অমসুং ভারতকী মপান লমদমদা লৈরিবা নুংশিরবা নাগরিকশিংদা জন্মাস্তমিগীদমক য়াইফ-পাউজেল পীজরি।
প্রভু শ্রী কৃষ্ণগী পুনশি অমসুং মহাক্কী পাউতাকশিং অদুদা অফবা অমসুং অফবা লমচৎকী মতাংদা য়াওরি। মহাক্না “নিশকাম কর্মা”গী ৱাখল্লোন অসিবু শন্দোক্লম্মি অমসুং ‘ধর্মা’গী লম্বিদা চত্তুনা খ্বাইদগী অচুম্বা-অশেংবা অদুবু ফংনবগী মতাংদা মীয়ামদা মঙাল ফংহল্লম্মি।
মসিগী জনমাস্তমিগী কুম্হৈ অসিনা ঐখোয় পুম্নমকপু ঐখোয়গী ৱাখল্লোনদা, ৱাহৈদা অমসুং থৌওংদা অফাবা লমচৎকী লম্বিগী মতুং ইন্নবা পুক্নিং থৌগৎপীবা ওইরসনু হায়দুনা ঐহাক্না থৌনিজরি।”
রাস্ত্রপতিগী পাউজেল অদুবু হিন্দীদা য়েংনবগীদমক্তা অসিদা ক্লিক তৌবীয়ু

President's Secretariat
President of India's greetings on the eve of Janmashtami
18 AUG 2022 4:28PM by PIB Delhi
The President of India, Smt. Droupadi Murmu has sent her greetings to all fellow citizens on the eve of Janmashtami.
In a message, the President has said “On the auspicious occasion of Janmashtami, I extend my warm greetings and best wishes to all the fellow citizens living in India and abroad.
Lord Krishna’s life and teachings included the message of well being and virtue. He propagated the concept of “Nishkam Karma” and enlightened the people about the attainment of ultimate truth through the Path of ‘Dharma’.
I pray that this festival of Janmashtami inspires us to follow the path of virtue in our thought, words and action”.
Click here to see the President's Message in Hindi