হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৮.২৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৭,৫০৮ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৯১৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৫% ওইরি
15 AUG 2022 9:18AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৮.২৫ (২,০৮,২৫,১৩,৮৩১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৬,৪৮,৩৩১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৭ (৩,৯৭,৭১,৫৫৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১৩০৭৬
অনিশুবা দোজ
১০০৯৮৮৩৮
প্রিকোসন দোজ
৬৫৫৯৯৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩২৯০৮
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮৫০৯৯
প্রিকোসন দোজ
১২৭৪৪৫২০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৭৭১৫৫৬
অনিশুবা দোজ
২৯১৬৪২৯৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৪৭২৩৭১
অনিশুবা দোজ
৫১৭৭১১৭৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬০০৫৮৩৮৭
অনিশুবা দোজ
৫১১০৪৮৭২২
প্রিকোসন দোজ
৪১৭২৩৯০৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭৯৯৩৯১
অনিশুবা দোজ
১৯৫৮২৩৬২৫
প্রিকোসন দোজ
২৫৩৯৯৫৭৫
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৫১৫৭৯৮
অনিশুবা দোজ
১২২৩৯১৫৪১
প্রিকোসন দোজ
৩৬৬৩৯০৬১
প্রিকোসন দোজ
১২,৩০,৬৭,০৪৯
অপুনবা
২,০৮,২৫,১৩,৮৩১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৭,৫০৮দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,২৩৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৬,২৩,৮০৪ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৪,৯১৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ১,৯৮,২৭১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.০৪ (৮৮,০৪,৮০,৩৭৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৭.৫২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 208.25 Cr
Over 3.97 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,17,508
14,917 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.65%
15 AUG 2022 9:18AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 208.25 Cr (2,08,25,13,831) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,76,48,331 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.97 Cr (3,97,71,556) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10413076
2nd Dose
10098838
Precaution Dose
6559987
FLWs
1st Dose
18432908
2nd Dose
17685099
Precaution Dose
12744520
Age Group 12-14 years
1st Dose
39771556
2nd Dose
29164297
Age Group 15-18 years
1st Dose
61472371
2nd Dose
51771173
Age Group 18-44 years
1st Dose
560058387
2nd Dose
511048722
Precaution Dose
41723906
Age Group 45-59 years
1st Dose
203799391
2nd Dose
195823625
Precaution Dose
25399575
Over 60 years
1st Dose
127515798
2nd Dose
122391541
Precaution Dose
36639061
Precaution Dose
12,30,67,049
Total
2,08,25,13,831
India’s Active Caseload currently stands at 1,17,508. Active cases now constitute 0.27% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%. 14,238 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,36,23,804.
14,917 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 1,98,271 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.04 Cr (88,04,80,374) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.65% and the Daily Positivity rate is reported to be 7.52%.