Ministry of Road Transport & Highways
Shri Nitin Gadkari inaugurates Azadi ka Amrit Mahotsav exhibition marking 75 years of Indian Independence
13 AUG 2022 4:49PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkari today inaugurated a photo exhibition of freedom fighters and great men of freedom struggle organized by the Union Ministry of Road Transport and Highways (MoRTH) at Central Bus Station (Ganeshpeth) in Nagpur.
Shri Gadkari honored the freedom fighters and their families present on the occasion.
To celebrate 75 years of Independence "Azadi Ka Amrit Mahotsav" MoRTH is organizing Exhibitions at 75 Bus Stations across the country to commemorate the people of India who have been instrumental in the glorious journey of Independent India.
These Exhibitions will portray the freedom struggle and the brave men and women who contributed in making India independent sacrificing their lives. These will also highlight the making of constitution and contributions of all our leaders, men and women from all walks of life .

রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
ভারতনা নিংতম্বা চহি ৭৫ মপুংফারকপা থৌরমগী শরুক অমা ওইনা পাংথোকপা অজাদি কা অমৃত মহোৎসব একজিবিসন শ্রী নিতিন গাদকরিনা হৌদোকখ্রে।
13 AUG 2022 4:49PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজ মিনিস্ত্রিনা শীন্দুনা নাগপুরগী সেন্ত্রেল বস স্তেসন্দা পাংথোকপা নিংতম লালহৌদা শরুক য়াখিবা নিংতম লান্মীশিং অমসুং অথৌবশিংগী ফোতো একজিবিসন অমা ঙসি রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱেজগী য়ুনিয়ন মিনিস্তরনা হৌদোকখ্রে।
থৌরম অদুদা শ্রী গাদকরিনা নিংতম লান্মীশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং ইকায়খুম্নবা উৎখি।
নিংতম্বা চহি ৭৫ মপুংফারকপা “অজাদি কা অমৃত মহোৎসব” হরাও-তয়াম্বা ফোঙদোক্নবা অমসুং নিংতম্বা ফংলবা ভারতকী চাউখৎপগী খোঙচত্তা অচৌবা থৌদাং লৌখিবা ভারতকী মীয়াম ইকায়খুম্নবা উৎনবা মিনিস্ত্রি অসিনা লৈবাক শীনবা থুংনা লৈরিবা বস স্তেসন ৭৫দা একজিবিসনশিং পাংথোক্লি।
হায়রিবা একজিবিসনশিং অসিদা ভারত নিংতম্বা ফংনবা মখোয়গী থৱায়শিং কৎখিবা থৌনা ফরবা নুপীশিং অমসুং নুপাশিং অমসুং নিংতম ইহৌগী শক্তমশিং উৎকনি। একজিবিসনশিং অসিদা সংবিধান শেমখিবগী তাঙ্কক অমসুং ঐখোয়গী লুচিংবশিং, শীনফম খুদিংমক্কী নুপা অমসুং নুপীশিংনা লৌখিবা থৌদাংশিং উৎকনি।