Ministry of Coal
Total Coal Production Goes up by 11.37 % to 60.42 Million Ton in July
Twenty four Coal Mines Record More than 100% Production
11 AUG 2022 2:06PM by PIB Delhi
The overall coal production has increased by 11.37% to 60.42 million ton (MT) from 54.25 MT during July, 2022 as compared to July 2021. As per the provisional statistics of the Ministry of Coal, during July this year Coal India Ltd (CIL), Singareni Collieries Company Ltd (SCCL) and captive mines/others registered a growth of 11.12% and 44.37% by producing 47.33 MT and 9.80 MT coal respectively. However, SCCL registered a negative growth of 32.51% during the month.
Of the top 37 coal mines, production of 24 mines was more than 100 per cent during July this year. Another seven mines’ production stood between 80 and 100 per cent.
At the same time, coal despatch increased by 8.51% to 67.81 MT from 62.49 MT during July, 2022 as compared to the previous year. During July 2022, CIL and captive mines/others registered a growth of 8.17% % and 40.78% by dispatching 54.54 and 9.91 MT respectively.
The Power utilities despatch has grown by 17.09% to 58.45 MT during July this year as compared to 49.92 MT in July 2021 due to increase in power demand. Coal based power generation has registered a growth of 4.76% in July 2022. The overall power generation in July 2022 has been 4.29% higher than in July 2021.

কোইলা মন্ত্রালয়
জুলাইদা অপুনবা কোল প্রদক্সন অসি চাদা ১১.৩৭ হেনগৎলক্তুনা মিলিয়ন তন ৬০.৪২ য়ৌখি
কোল মাইন কুন-মরিনা প্রদক্সন্দা চাদা ১০০ হেন্না রেকোর্দ তৌখি
11 AUG 2022 2:06PM by PIB Imphal
জুলাই, ২০২১দা এম.তি. ৫৪.২৫ ওইরম্বা অদুগা চাংদম্নবদা জুলাই, ২০২২গী অপুনবা কোল প্রদক্সন্দা চাদা ১১.৩৭ হেনগৎলক্তুনা মিলিয়ন তন (এম.তি.) ৬০.৪২ য়ৌখি। কোল মন্ত্রালয়গী প্রোবিজনে স্তেতিস্তিক্সকী মতুং ইন্না চহি অসিগী জুলাইদা কোল ইন্দিয়া লিমিতেদ (সি.আই.এল.), সিঙ্গারেনি কোল্লিরীজ কম্পনী লিমিতেদ (এস.সি.সি.এল.) অমসুং কেপতিব মাইনশিং/অতোপ্পশিংনা মথং শিৎনবা চাদা ১১.১২ অমসুং চাদা ৪৪.৩৭গী গ্রোথ লৈদুনা এম.তি. ৪৭.৩৩ অমসুং এম.তি. ৯.৮০ পুথোকখি। অদুম ওইনম এস.সি.সি.এল.না থা অসিদা চাদা ৩২.৫১গী নেগেতিব গ্রোথ রেজিস্তর তৌখি।
মকোক থোংবা কোল মাইন ৩৭কী মনুংদা মাইন ২৪গী প্রদক্সন অসি চহি অসিগী জুলাইদা চাদা ১০০ হেনখি। অতোপ্পা মাইন তরেৎকী প্রদক্সন অসি চাদা ৮০দগী চাদা ১০০গী মরক্তা লৈখি।
মসিগা ইরোইননা কোল থাদোকপা অসিদসু মমাং চহিগা চাংদম্নবদা জুলাই, ২০২২গী মনুংদা চাদা ৮.৫১ হেনগৎলক্তুনা এম.তি. ৬২.৪৯ ওইরম্বদগী এম.তি. ৬৭.৮১ য়ৌবা ঙমখি। জুলাই ২০২২গী মনুংদা সি.আই.এল. অমসুং কেপতিব মাইনশিং/অতোপ্পশিংনা মথং শিৎনা চাদা ৮.১৭ অমসুং ৪০.৭৮গী গ্রোথ রেজিস্তর তৌদুনা এম.তি. ৫৪.৫৪ অমসুং ৯.৯১ থাদোকখি।
পাৱর য়ুতিলিতী থাদোকপা অসি পাৱর দিমান্দ হেনগৎলকপনা মরম ওইদুনা জুলাই ২০২১দা এম.তি. ৪৯.৯২ ওইখিবা অদুগা চাংদম্নবদা চহি অসিগী জুলাইদা চাদা ১৭.০৯ হেনগৎলক্তুনা এম.তি. ৫৮.৪৫ য়ৌখি। কোল বেজ পাৱর জেনরেসন অসি জুলাই ২০২২দা চাদা ৪.৭৬কী গ্রোথ রেজিস্তর তৌখি। জুলাই ২০২২গী অপুনবা পাৱর জেনরেসন অসি জুলাই ২০২১দগী চাদা ৪.২৯ ৱাংখি।