হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৭.০৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৮,২৬১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,০৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৯০% ওইরি
10 AUG 2022 9:43AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৭.০৩ (২,০৭,০৩,৭১,২০৪) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৪,৮৩,০৯৭কী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৬ (৩,৯৬,০৪,৭৯৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১২,৭৭২
অনিশুবা দোজ
১,০০,৯৬,৫২৫
প্রিকোসন দোজ
৬৪,৯০,৩৪৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩২,৩০৪
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৮১,৩৮৯
প্রিকোসন দোজ
১,২৬,১৩,৭১৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৯৬,০৪,৭৯৬
অনিশুবা দোজ
২,৮৮,৫৫,৩১৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৩,৯৫,০১২
অনিশুবা দোজ
৫,১৫,৯০,২৫৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৯৯,০৮,২৩৬
অনিশুবা দোজ
৫১,০৪,০২,৫৭৯
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৮,২৯,৪৯৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৭,৬৯,০৬৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৫৬,৭৩,৯৬৯
প্রিকোসন দোজ
২,২৪,৩৭,৮৪৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৪,৯৬,২১৬
অনিশুবা দোজ
১২,২২,৯৩,১১৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৫৩,৮৮,২৩৮
প্রিকোসন দোজ
১১,২৭,৫৯,৬৪৯
অপুনবা
২,০৭,০৩,৭১,২০৪
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৮,২৬১দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৯,৫৩৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৫,৩৫,৬১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,০৪৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২৫,০৮১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৮৮ (৮৭,৮৮,৭৭,০৯৮) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯০%অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৯৪% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 207.03 Cr
Over 3.96 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,28,261
16,047 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.52%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.90%
10 AUG 2022 9:43AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 207.03 Cr (2,07,03,71,204) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,74,83,097 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.96 Cr (3,96,04,796) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,12,772
2nd Dose
1,00,96,525
Precaution Dose
64,90,347
FLWs
1st Dose
1,84,32,304
2nd Dose
1,76,81,389
Precaution Dose
1,26,13,719
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,96,04,796
2nd Dose
2,88,55,319
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,13,95,012
2nd Dose
5,15,90,257
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,99,08,236
2nd Dose
51,04,02,579
Precaution Dose
3,58,29,498
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,37,69,068
2nd Dose
19,56,73,969
Precaution Dose
2,24,37,847
Over 60 years
1st Dose
12,74,96,216
2nd Dose
12,22,93,113
Precaution Dose
3,53,88,238
Precaution Dose
11,27,59,649
Total
2,07,03,71,204
India’s Active Caseload currently stands at 1,28,261. Active cases now constitute 0.29% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.52%. 19,539 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,35,35,610.
16,047 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,25,081 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.88 Cr (87,88,77,098) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.90% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.94%.