হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২০৬.৮৮ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৯৫ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩১,৮০৭ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৭৫১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.৬৯% ওইরি
09 AUG 2022 9:21AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২০৬.৮৮ (২,০৬,৮৮,৪৯,৭৭৫) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৭৪,৫৯,৬৭৯গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৯৫ (৩,৯৫,৮১,৩০৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪১২৭৩৯
অনিশুবা দোজ
১০০৯৬২৪৭
প্রিকোসন দোজ
৬৪৮২৪৮৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪৩২১৭৫
অনিশুবা দোজ
১৭৬৮০৮৬৬
প্রিকোসন দোজ
১২৫৯৬২১২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩৯৫৮১৩০৬
অনিশুবা দোজ
২৮৮১৬৮৬৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬১৩৮৫৫৮২
অনিশুবা দোজ
৫১৫৬৪১৪২
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৯৮৮৭৫৪৩
অনিশুবা দোজ
৫১০৩১৭২৫২
প্রিকোসন দোজ
৩৫১০৫৪২০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০৩৭৬১৯১৮
অনিশুবা দোজ
১৯৫৬৫৪২১৭
প্রিকোসন দোজ
২২০৭৭৭৮১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৭৪৯০৯০৬
অনিশুবা দোজ
১২২২৭৮৪৭৯
প্রিকোসন দোজ
৩৫২২৭৬৩৮
প্রিকোসন দোজ
১১,১৪,৮৯,৫৪০
অপুনবা
২,০৬,৮৮,৪৯,৭৭৫
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,৩১,৮০৭তা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৬,৪১২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৫,১৬,০৭১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,৭৫১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৩,৮৫৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৭.৮৫ (৮৭,৮৫,৫২,০১৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.৬৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৫০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 206.88 Cr
Over 3.95 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,31,807
12,751 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.51%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.69%
09 AUG 2022 9:21AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 206.88 Cr (2,06,88,49,775) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,74,59,679 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.95 Cr (3,95,81,306) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10412739
2nd Dose
10096247
Precaution Dose
6482489
FLWs
1st Dose
18432175
2nd Dose
17680866
Precaution Dose
12596212
Age Group 12-14 years
1st Dose
39581306
2nd Dose
28816863
Age Group 15-18 years
1st Dose
61385582
2nd Dose
51564142
Age Group 18-44 years
1st Dose
559887543
2nd Dose
510317252
Precaution Dose
35105420
Age Group 45-59 years
1st Dose
203761918
2nd Dose
195654217
Precaution Dose
22077781
Over 60 years
1st Dose
127490906
2nd Dose
122278479
Precaution Dose
35227638
Precaution Dose
11,14,89,540
Total
2,06,88,49,775
India’s Active Caseload currently stands at 1,31,807. Active cases now constitute 0.31% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.51%. 16,412 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,35,16,071.
12,751 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,63,855 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 87.85 Cr (87,85,52,017) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.69% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.50%.