প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাৰ্মিংহাম কমনৱেলথ গেমছত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে বেডমিণ্টন দলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
03 AUG 2022 9:11AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাৰ্মিংহাম কমনৱেলথ গেমছ ২০২২ত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰা বেডমিণ্টন দলটোক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে।
এলানি টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
@srikidambi, @satwiksairaj, @buss_reddy, @lakshya_sen, @Shettychirag04, Treesa Jolly, Aakarshi Kashyap, @P9Ashwini, Gayatri Gopichand আৰু @Pvsindhu1 খেলুৱৈক লৈ গঠিত ভাৰতীয় বেডমিণ্টন দলক বাৰ্মিংহামত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে অভিনন্দন জনাইছো। তেওঁলোকৰ কৃতিত্বৰ বাবে গৌৰৱান্বিত।"
"বেডমিণ্টন ভাৰতৰ আটাইতকৈ প্ৰিয় ক্ৰীড়াসমূহৰ ভিতৰত এটা। কমনৱেলথ গেমছত ৰূপৰ পদক জয়ে খেলখন আৰু অধিক জনপ্ৰিয় কৰাত সহায় কৰিব আৰু অনাগত সময়ত, ইয়াক অধিক লোকে বাছনি কৰিব।"

Prime Minister's Office
PM congratulates badminton team for winning Silver medal in Birmingham CWG
03 AUG 2022 9:11AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the badminton team for winning Silver medal in the Birmingham CWG 2022.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Congratulations to the Indian badminton team of @srikidambi, @satwiksairaj, @buss_reddy, @lakshya_sen, @Shettychirag04, Treesa Jolly, Aakarshi Kashyap, @P9Ashwini, Gayatri Gopichand and @Pvsindhu1 for winning the Silver medal in the Birmingham CWG. Proud of their accomplishment."
"Badminton is among the most admired sports in India. The Silver medal in the CWG will go a long way in making the game even more popular and ensuring more people pursue it in the times to come. "