Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah congratulates Shri Jagdeep Dhankhar on his election as Vice President of India
It is a matter of joy for the Nation that a farmer's son, Shri Jagdeep Dhankhar has been elected as the Vice President of India
Shri Dhankhar has been constantly connected with the people in his long public life, his understanding of basic issues and his experience will definitely benefit the Upper House
The Home Minister said that as Vice President and Chairman of the Rajya Sabha, Shri Jagdeep Dhankhar will prove to be an ideal guardian of the Constitution, and congratulated him on his victory
Shri Amit Shah said that under the leadership of Shri Narendra Modi, he thanks NDA allies, other parties and members of Parliament for their support to Shri Dhankhar
06 AUG 2022 8:24PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has congratulated Shri Jagdeep Dhankhar on his election as Vice President of India. In a series of tweets, Shri Amit Shah said “It is a matter of joy for the Nation that a farmer's son, Shri Jagdeep Dhankhar has been elected as the Vice President of India. Shri Dhankhar has been constantly connected with the people in his long public life, his understanding of basic issues and his experience will definitely benefit the Upper House.”
The Union Home Minister said that “As Vice President and Chairman of the Rajya Sabha, Shri Jagdeep Dhankhar will prove to be an ideal guardian of the Constitution, I congratulate him on this victory. Also, under the leadership of Modi ji, I thank NDA allies, other parties and members of Parliament for supporting Dhankhar ji.”

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেশন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা শ্রী জগদীপ ধনকারবু ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খনবগীদমক্তা মহাকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
লৌমী অমগী মচানুপা, শ্রী জগদীপ ধনকারবু ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবা অসি লৈবাক অসিগী ওইনা হরাওনিংঙাই ওইবা ৱাফম্নি
শ্রী ধনকার অসি মহাক্কী শাংলবা পব্লিক্কী ওইবা পুনশিদা মীয়ামগা লেপ্তনা মরী থমদুনা লাকখি, তঙাইফদবা মরু ওইবা ৱাফমশিংগী মতাংদা মহাক্না খঙলিবা অমসুং মহাক্কী এক্সপরিয়েন্স অদুনা অপ্পর হাউসতা শোইদনা কান্নবা পুরক্কনি
হোম মিনিস্তর অসিনা হায়খি মদুদি উপ রাস্ত্রপতি অমসুং রাজ্য সভাগী চেয়রমেন অমা ওইনা, শ্রী জগদীপ ধনকারনা সংবিধানগী মতিক চাবা মপী-মপা অমা ওইদুনা মশখ তাক্লগনি, অমসুং মহাকপু মহাক্কী মাইপাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি
শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা, মহাক্না এন.দি.এ.গী মীচংশিং, অতোপ্পা পার্তীশিং অমসুং পার্লিয়ামেন্তকী মেম্বরশিংবু শ্রী ধনকারদা মখোয়গী সপোর্ত পীবীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখি
06 AUG 2022 8:24PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী হোম অমসুং কোওপরেশন মন্ত্রী, শ্রী অমিত শাহনা শ্রী জগদীপ ধনকারবু ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খনবগীদমক্তা মহাকপু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। ত্বীত কয়া অমদা, শ্রী অমিত শাহনা হায়খি “লৌমী অমগী মচানুপা, শ্রী জগদীপ ধনকারবু ভারতকী উপ রাস্ত্রপতি ওইনা খনখিবা অসি লৈবাক অসিগী ওইনা হরাওনিংঙাই ওইবা ৱাফম্নি। শ্রী ধনকার অসি মহাক্কী শাংলবা পব্লিক্কী ওইবা পুনশিদা মীয়ামগা লেপ্তনা মরী থমদুনা লাকখি, তঙাইফদবা মরু ওইবা ৱাফমশিংগী মতাংদা মহাক্না খঙলিবা অমসুং মহাক্কী এক্সপরিয়েন্স অদুনা অপ্পর হাউসতা শোইদনা কান্নবা পুরক্কনি।”
কেন্দ্রগী হোম মিনিস্তর অসিনা হায়খি মদুদি “উপ রাস্ত্রপতি অমসুং রাজ্য সভাগী চেয়রমেন অমা ওইনা, শ্রী জগদীপ ধনকারনা সংবিধানগী মতিক চাবা মপী-মপা অমা ওইদুনা মশক তাক্লগনি, অমসুং মহাকপু মহাক্কী মাইপাকপা অসিগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি। লোইননা, মোদী জীগী লুচিং মখাদা, ঐহাক্না এন.দি.এ.গী মীচংশিং, অতোপ্পা পার্তীশিং অমসুং পার্লিয়ামেন্তকী মেম্বরশিংবু ধনকার জীবু মখোয়গী সপোর্ত পীবীবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লি।