প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱেতলিফতর, অচিন্তা শেউলীনা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
01 AUG 2022 9:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱেতলিফতর, অচিন্তা শেউলিনা বর্মিংঘমদা পাঙথোক্লিবা কম্মনৱেল্থ গেমস ২০২২দা গোল্দ মেদল লৌরকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা সি.দবল্যু.জি. গেমসকীদমক ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তনা চৎলমদাইগী মতমদা অচিন্তা শেউলীগা হন্দক্তা ৱারী শাখিবা অদুসু শিয়র তৌখি।
ত্বিত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“তেলেন্ত অচিন্তা শেউলীনা কম্মনৱেল্থ গেমসতা গোল্দ মেদল লৌরকপদা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক অসি মহাক্কী ইংতপ্পা অমসুং অখাং কনবগীদমক খঙনৈ। মহাক্না অখন্নবা মাইপাকপা অসি ফংনবগীদমক য়াম্না কন্না হোৎনখি। মহাক্কী তুংগী পুন্সিদা অফবা ওইনবগীদমক ঐহাক্না মঙোন্দা য়াইফ-মঙ্গোল পীজরি।”
“ঐখোয়গী কন্তিঞ্জেন্তনা কম্মনৱেল্থ গেমসকীদমক চৎত্রিঙৈ মমাংদা ঐহাক্না অচিন্তা শেউলীগা ৱারী শাখি। মহাক্কী মমা অমসুং ময়াম্বনা মহাকপু শৌগৎপীখিবগী মতাংদা ঐখোয়না খন্নখি। মহাক্না মেদল লৌরবনিনা হৌজিক্তি ফিল্ম য়েংনবগী মতম মহাক্না শোইদনা ফংলগনি হায়নসু ঐহাক্না থাজৈ।”

Prime Minister's Office
PM congratulates weightlifter, Achinta Sheuli on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022
01 AUG 2022 9:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated weightlifter, Achinta Sheuli on winning Gold Medal at Commonwealth Games 2022 in Birmingham. Shri Modi has also shared his recent interaction with Achinta Sheuli when Indian contigent left for CWG Games.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Delighted that the talented Achinta Sheuli has won a Gold Medal at the Commonwealth Games. He is known for his calm nature and tenacity. He has worked very hard for this special achievement. My best wishes to him for his future endeavours."
"Before our contingent left for the Commonwealth Games, I had interacted with Achinta Sheuli. We had discussed the support he received from his mother and brother. I also hope he gets time to watch a film now that a medal has been won."