হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
মোঙ্কীপোক্স অপদেত: দিল্লী কেস
এন.আই.ভি. পুনেগী দাইগ্নোসিসনা দিল্লীগী কেস অদু মোঙ্কীপোক্সনি হায়খ্রে
অনাবসিনা দিল্লীগী লোক নায়ক হোস্পিতালগী আইসোলেসন সেন্তরদা নাবা ফগৎলক্লি
দি.জি.ঐচ.এস.না ঙসি অৱাংবা থাক্কী মীফম ফমখ্রে
24 JUL 2022 1:49PM by PIB Imphal
দিল্লীগী চহি ৩৪ শুরবা নুপা অদু লোক নায়ক হোস্পিতালদা মোঙ্কীপোক্সনি চিংনবা লাইওংগীদমক্তা আইসোলেসন্দা থমখ্রে। পুনেগী নেস্নেল ইন্সতিত্যুত ওফ ভাইরোলোজী (এন.আই.ভি.)না লাইওংগী তসেংবা ৱারোল খঙদোকখ্রে। কেস অসি হৌজিক হৌজিক লোক নায়ক হোস্পিতালগী আইসোলেসন সেন্তরদা নাবা ফগৎলক্লি। মীওই অসিগা নক্নখিবা মীওইশিংবু এম.ও.ঐচ.এফ.দবল্যু.গী কাঙলোন মতুং ইন্না ক্বারেন্তাইন্দা থমখ্রে। লাইনা লৌরকপগী হৌরকফম, হেন্না ফগৎলবা কন্তেক্ত ত্রেসিং, প্রাইভেত প্রেক্তিস্নরশিংগী তেস্তিং সেন্সিতাইজেসনগী থবকশিংগুম্বা অহেনবা পব্লিক হেল্থ ইন্তর্ভেন্সনশিং পায়খৎখ্রে। দি.জি.ঐচ.এস.কী অৱাংবা থাক্কী মীফম অমা নুংথিলগী পুং ৩দা পাংথোক্না থৌরাং তৌখ্রে।

Ministry of Health and Family Welfare
Monkeypox update: Delhi case
Diagnosis by NIV Pune confirms Monkeypox in Delhi resident
The Patient is Recovering at Isolation Centre at Lok Nayak Hospital, Delhi
High level review meeting by DGHS today
24 JUL 2022 1:49PM by PIB Delhi
A 34-year-old male resident of Delhi was isolated at Lok Nayak Hospital asa suspected case of Monkeypox. A confirmation of the diagnosis has been done by National Institute of Virology (NIV), Pune. The case is presently recovering at the designated isolation centre at Lok Nayak Hospital. The close contacts of the case have been identified are under quarantine as per the MoHFW guidelines. Further public health interventions like identification of the source of infection, enhanced contact tracing, testing sensitisation of private practitioners etc are being carried out. A high-level review of the situation has been planned by DGHS at 3 PM today.