ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀମାନଙ୍କୁ ଡିଜିଟାଲ ଜ୍ୟୋତରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇବାକୁ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆହ୍ୱାନ
23 JUL 2022 1:49PM by PIB Bhubaneswar
ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀମାନଙ୍କୁ ଡିଜିଟାଲ ଜ୍ୟୋତରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇବାକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଆହ୍ୱାନ ଦେବା ସହ ଆଜାଦୀ କା ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବକୁ ସଶକ୍ତ କରିବାକୁ କହିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ୱିଟ ଶୃଙ୍ଖଳରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଆମ ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମର ନାୟକମାନଙ୍କୁ ସ୍ୱତନ୍ତ୍ର ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି !
ଡିଜିଟାଲ ଜ୍ୟୋତରେ ପ୍ରଯୁକ୍ତି ବ୍ୟବହାର ହୋଇଛି ଓ ଆପଣମାନଙ୍କୁ ସ୍ୱାଧୀନତା ସଂଗ୍ରାମୀମାନଙ୍କ ପାଇଁ ହୃଦୟସ୍ପର୍ଶୀ ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଦାନ କରିବାରେ ସାହାଯ୍ୟ କରିବ ।”
“ଦିଲ୍ଲୀର ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ପାର୍କରେ ଏକ ସ୍କାଏ ବିମ ଲାଇଟ ସ୍ଥାପିତ ହୋଇଛି । ଜ୍ଞାପିତ ପ୍ରତ୍ୟେକ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଡିଜିଟାଲ ଜ୍ୟୋତର ଆଲୋକକୁ ପ୍ରତିଭାତ କରିବ । ଏହି ନିଆରା ପ୍ରୟାସରେ ଭାଗ ନିଅନ୍ତୁ ଓ ଆଜାଦିର ଅମୃତ ମହୋତ୍ସବକୁ ସଶକ୍ତ କରନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM urges citizens to share their tributes to our freedom fighters on Digital Jyot
23 JUL 2022 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to share their tributes to our freedom fighters on Digital Jyot and strengthen Azadi Ka Amrit Mahotsav.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A special tribute to the heroes of our freedom struggle!
Digital Jyot uses technology and enables you to share a heartfelt message of gratitude to our freedom fighters."
"A sky beam light has been installed at Central Park in Delhi. Every tribute paid will intensify the illumination of the Digital Jyot. Do take part in this unique endeavour and strengthen Azadi Ka Amrit Mahotsav."