প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দিজিতেল জ্যোত অসিদা মীয়াম্না ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উৎসি হায়খ্রে
23 JUL 2022 1:49PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দিজিতেল জ্যোত অসিদা মীয়াম্না ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংগী মফমদা ইকায় খুম্নবা উত্তুনা নীংতম্বগী অমৃত মহোৎসব অসিবু মপাঙ্গল হেন্না লৈহনসি হায়খ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী ত্বীত পরিং অমদা অসুম্না হায়খি:
“ঐখোয়গী নীংতম ইহৌগী অথৌবশিংবু অখন্নবা মওংদা ইকায় খুম্নজরি!”
দিজিতেল জ্যোতনা তেক্নোলোজী শিজিন্নদুনা অদোমগী মফমদা ঐখোয়গী নীংতম লান্মীশিংগী মফমদা থম্মোই শেংনা ইকায় খুম্নবা উৎপগী খুদোংচাবা ফংহল্লি”।
“দিল্লীগী সেন্ত্রেল পার্ক্তা স্কাই বীম লাইত অমা থম্লে। ইকায় খুম্নবা উৎপা খুদিংগী দিজিতেল জ্যোতকী মশেক-মঙাল হেনগৎকনি। মসিগুম্বা তোপ-তোপ্পা থৌরমসিদা শরুক য়াবীয়ু অমসুং নীংতম্বগী অমৃত মহোৎসবপু মপাঙ্গল হেন্না লৈহল্লসি”।

Prime Minister's Office
PM urges citizens to share their tributes to our freedom fighters on Digital Jyot
23 JUL 2022 1:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to share their tributes to our freedom fighters on Digital Jyot and strengthen Azadi Ka Amrit Mahotsav.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"A special tribute to the heroes of our freedom struggle!
Digital Jyot uses technology and enables you to share a heartfelt message of gratitude to our freedom fighters."
"A sky beam light has been installed at Central Park in Delhi. Every tribute paid will intensify the illumination of the Digital Jyot. Do take part in this unique endeavour and strengthen Azadi Ka Amrit Mahotsav."