য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ইরৈবাকচাশিংদা মখোয়গী য়ুমশিংদগী মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎনবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা আজাদী কা অমৃত মহোৎসব মনুংদা হৌদোকখিবা ‘হর হর তিরঙ্গা’ কেম্পেন্দা য়াওনবা হায়খ্রে
ঐখোয়গী জাতিগী ফিরালনা ভারত মচা খুদিংমকপু অমত্তা ওইনা পুনশিনবা খক নত্তনা জাতিগী কত্থোকপগী মখোয়গী ৱাখল্লোনবুসু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি
ইং কুমজা ১৯৪৭কী জুলাই ২২দা মচু অহুমগী ফিরালগী হৌজিক লৈরিবা মওং অসি জাতিগী ফিরাল ওইনা শীজিন্ননবা লাউথোকখি
কেম্পেন অসিগা লোয়ননা মুচ অহুমগী ফিরাল অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা য়ুম করোর ২০রোমনা চিংখৎকনি, মসিনা প্রজাশিং মরু ওইনা নহারোলশিংগী মরক্তা লৈবাকনীংবগী ইথিল অসি হেন্না হেনগৎহনগনি
ওগস্ত ১৩দগী ১৫ ফাওবদা মীপুম খুদিংমক্না মখোয়গী য়ুমশিংদা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎতুনা কেম্পেন অসিদা শরুক য়ানবা ঐহাক্না অপীল তৌজরি
অসুম্না তৌবনা ঐখোয়না নহারোলশিংনা মচু অহুমগী ফিরালবু ইকাই খুম্নবা অমসুং নুংশিংবা হেনগৎহনবা ঙমগনি লোয়ননা মখোয়দা নীংতম্বা ফংনবা লান্থেংনখিবা অথোইবা থৱায়শিংনা কত্থোকখিবশিংগী মরমদা খঙহনবসু ঙমগনি
22 JUL 2022 12:19PM by PIB Imphal
গৃহ অমসুং কোওপরেসনগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ইরৈবাকচাশিংদা মখোয়গী য়ুমশিংদগী মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎনবা প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা আজাদী কা অমৃত মহোৎসব মনুংদা হৌদোকখিবা ‘হর হর তিরঙ্গা’ কেম্পেন্দা য়াওনবা হায়খ্রে।
ত্বিতশিং মথং-মথং তৌরদুনা শ্রী অমিত শাহনা হায়খি মদুদি “ঐখোয়গী জাতিগী ফিরালনা ভারত মচা খুদিংমকপু অমত্তা ওইনা পুনশিনবা খক নত্তনা জাতিগী কত্থোকপগী মখোয়গী ৱাখল্লোনবুসু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি। ইং কুমজা ১৯৪৭কী জুলাই ২২দা মচু অহুমগী ফিরালগী হৌজিক লৈরিবা মওং অসি জাতিগী ফিরাল ওইনা শীজিন্ননবা লাউথোকখি”। কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি “প্রধান মন্ত্রীনা আজাদী কা অমৃত মহোৎসব মনুংদা হৌদোকখিবা ‘হর হর তিরঙ্গা’ কেম্পেন হৌদোকখি। কেম্পেন অসিগা লোয়ননা মুচ অহুমগী ফিরাল অসি লৈবাক শিনবা থুংবদা লৈরিবা য়ুম করোর ২০রোমনা চিংখৎকনি, মসিনা প্রজাশিং মরু ওইনা নহারোলশিংগী মরক্তা লৈবাকনীংবগী ইথিল অসি হেন্না হেনগৎহনগনি”। শ্রী অমিত শাহনা হায়খি “ওগস্ত ১৩দগী ১৫ ফাওবদা মীপুম খুদিংমক্না মখোয়গী য়ুমশিংদা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎতুনা কেম্পেন অসিদা য়াওনবা ঐহাক্না অপীল তৌজরি। অসুম্না তৌবনা ঐখোয়না নহারোলশিংনা মচু অহুমগী ফিরালবু ইকাই খুম্নবা অমসুং নুংশিংবা হেনগৎহনবা ঙমগনি লোয়ননা মখোয়দা নীংতম্বা ফংনবা লান্থেংনখিবা অথোইবা থৱায়শিংনা কত্থোকখিবশিংগী মরমদা খঙহনবসু ঙমগনি”। https://harghartiranga.com

Ministry of Home Affairs
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah calls upon countrymen to join the 'Har Ghar Tiranga' campaign launched by Prime Minister Narendra Modi during the Azadi Ka Amrit Mahotsav by hoisting the tricolour from their homes
Our National flag not only unites every Indian but also strengthens their spirit of devotion to the Nation
It was on 22 July 1947, that the announcement to adopt the present form of the tricolour as the national flag was made
With this campaign, the tricolour will be hoisted in about 20 crore homes across the country, which will work to further brighten the flame of patriotism amongst citizens, especially the youth
I appeal to everyone to join this campaign by hoisting the tricolour from their homes from 13thto 15th August
By doing so, we will be able to increase the youths respect and attachment to the tricolour, as well as make them aware about the sacrifices of the brave hearts that fought for Freedom
22 JUL 2022 12:19PM by PIB Delhi
Union Home and Cooperation Minister Shri Amit Shah has called upon countrymen to join the 'Har Ghar Tiranga' campaign launched by Prime Minister Narendra Modi during the Azadi Ka Amrit Mahotsav by hoisting the tricolour from their homes.
In a series of tweets, Shri Amit Shah said that “Our National flag not only unites every Indian but also strengthens their spirit of devotion to the Nation. It was on 22 July 1947, that the announcement to adopt the present form of the tricolour as the national flag was made” The Union Home Minister said that “Prime Minister Narendra Modi has launched the ‘Har Ghar Tiranga’ campaign during the Azadi Ka Amrit Mahotsav. With this campaign, the tricolour will be hoisted in about 20 crore homes across the country, which will work to further brighten the flame of patriotism amongst citizens, especially the youth” Shri Amit Shah said “I appeal to everyone to join this campaign by hoisting the tricolour from their homes from 13th to 15th August. By doing so, we will be able to increase the youths respect and attachment to the tricolour, as well as make them aware about the sacrifices of the brave hearts that fought for Freedom.https://harghartiranga.com