প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে শ্ৰী কে কামৰাজক তেওঁৰ জন্ম জয়ন্তীত স্মৰণ কৰে
15 JUL 2022 9:28AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী কে কামৰাজক তেওঁৰ জন্মজয়ন্তীত স্মৰণ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে শ্ৰী কে কামৰাজে ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামত এক অসামান্য অৱদান আগবঢ়াইছে আৰু এজন সহানুভূতিশীল প্ৰশাসক হিচাপে এক প্ৰভাৱ বিস্তাৰ কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে টুইট কৰিছে;
"শ্ৰী কে কামৰাজজীৰ জন্ম জয়ন্তীত স্মৰণ কৰিছো। তেওঁ ভাৰতৰ স্বাধীনতা সংগ্ৰামত এক অসামান্য অৱদান আগবঢ়াইছিল আৰু এজন সহানুভূতিশীল প্ৰশাসক হিচাপে প্ৰভাৱ বিস্তাৰ কৰিছিল। তেওঁ দৰিদ্ৰতা আৰু মানুহৰ দুখ দূৰ কৰিবলৈ কঠোৰ পৰিশ্ৰম কৰিছিল। তেওঁ স্বাস্থ্য আৰু শিক্ষাৰ উন্নতিৰ ওপৰতো গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছিল।"

Prime Minister's Office
PM remembers Shri K. Kamaraj on his birth anniversary
15 JUL 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Shri K. Kamaraj on his birth anniversary. Shri Modi said that Shri K.Kamaraj has made an indelible contribution to India’s freedom struggle and made a mark as a compassionate administrator.
The Prime Minister tweeted;
"Remembering Shri K. Kamaraj Ji on his birth anniversary. He made an indelible contribution to India’s freedom struggle and made a mark as a compassionate administrator. He worked hard to alleviate poverty and human suffering. He also focused on improving health and education."