প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী কে. কামরাজপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংখ্রে
15 JUL 2022 9:28AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী কে. কামরাজপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংখ্রে। শ্রী কামরাজনা ভারতকী নীংতম লান্দা মশক থোক্না তেংবাংখি অমসুং মীয়ামগী অপাম্বা খঙবা লৈঙাক্লোই অমনি হায়না মহাকপু মীয়াম্না শকখঙনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ত্বীত তৌখিঃ
“শ্রী কে. কামরাজপু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নীংশিংলি। মহাক্না ভারতকী নীংতম লান্দা মশক থোক্না তেংবাংখি অমসুং মীয়ামগী অপাম্বা খঙবা লৈঙাক্লোই অমগী মশাগী শক্তাক শেমখি। মহাক্না লাইরবা অমসুং মীয়ামগী অৱাবা হন্থহন্নবা কন্না হোৎনখি। মহাক্না হকশেল অমসুং এজুকেসন হেন্না ফগৎহন্নবা মিৎয়েংসু চঙখি”।

Prime Minister's Office
PM remembers Shri K. Kamaraj on his birth anniversary
15 JUL 2022 9:28AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Shri K. Kamaraj on his birth anniversary. Shri Modi said that Shri K.Kamaraj has made an indelible contribution to India’s freedom struggle and made a mark as a compassionate administrator.
The Prime Minister tweeted;
"Remembering Shri K. Kamaraj Ji on his birth anniversary. He made an indelible contribution to India’s freedom struggle and made a mark as a compassionate administrator. He worked hard to alleviate poverty and human suffering. He also focused on improving health and education."