Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 JUL 2022 9:08AM by PIB Delhi
199 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,31,043
Active cases stand at 0.30%
Recovery Rate currently at 98.50%
13,265 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,29,96,427
13,615 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.23%)
Weekly Positivity Rate (4.24%)
86.73 cr Total Tests conducted so far; 4,21,292 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
12 JUL 2022 9:08AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩১,০৪৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩০% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫০% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,২৬৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,৯৬,৪২৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৬১৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.২৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.২৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৭৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,২‌১,২৯২ তৌখি