Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 JUL 2022 9:07AM by PIB Delhi
198.88 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,30,713
Active cases stand at 0.30%
Recovery Rate currently at 98.50%
14,629 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,29,83,162
16,678 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (5.99%)
Weekly Positivity Rate (4.18%)
86.68 cr Total Tests conducted so far; 2,78,266 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
11 JUL 2022 9:07AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.৮৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৩০,৭১৩ লৈরি
এক্তিব কেস ০.৩০% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫০% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬২৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,৮৩,১৬২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,৬৭৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৫.৯৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.১৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৬৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ২,৭৮,২৬৬ তৌখি