Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
08 JUL 2022 9:40AM by PIB Delhi
198.51 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,22,335
Active cases stand at 0.28%
Recovery Rate currently at 98.51%
15,899 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,29,37,876
18,815 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.96%)
Weekly Positivity Rate (4.09%)
86.57 cr Total Tests conducted so far; 3,79,470 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
08 JUL 2022 9:40AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.৫১ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,২২,৩৩৫ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫১% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,৮৮৯ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,৩৭,৮৭৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৮১৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৯৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.০৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৫৭ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৭৯,৪৭০ তৌখি