Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
07 JUL 2022 9:20AM by PIB Delhi
198.33 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,19,457
Active cases stand at 0.27%
Recovery Rate currently at 98.52%
14,650 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,29,21,977
18,930 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.32%)
Weekly Positivity Rate (3.86%)
86.53 cr Total Tests conducted so far; 4,38,005 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
07 JUL 2022 9:20AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.৩৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১৯,৪৫৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৭% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫২% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬৫০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,২১,৯৭৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,৯৩০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৩২%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৮৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৫৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৩৮,০০৫ তৌখি