Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
06 JUL 2022 9:56AM by PIB Delhi
198.20 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,15,212
Active cases stand at 0.26%
Recovery Rate currently at 98.53%
15,394 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,29,07,327
16,159 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.56%)
Weekly Positivity Rate (3.84%)
86.49 cr Total Tests conducted so far; 4,54,465 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
06 JUL 2022 9:56AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৮.২০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১৫,২১২ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,৩৯৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৯,০৭,৩২৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১৫৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৫৬%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৮৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৪৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৫৪,৪৬৫ তৌখি