হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
04 JUL 2022 11:22AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৯৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,১৩,৮৬৪ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৯৫৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,৭৯,৪৭৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১৩৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.৮৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৭৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৩৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৩২,৯৭৮ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
04 JUL 2022 11:22AM by PIB Delhi
197.98 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,13,864
Active cases stand at 0.26%
Recovery Rate currently at 98.53%
13,958 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,28,79,477
16,135 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.85%)
Weekly Positivity Rate (3.74%)
86.39 cr Total Tests conducted so far; 3,32,978 tests conducted in the last 24 hours