হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
02 JUL 2022 9:36AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৮৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০৯,৫৬৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৬৮৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,৫১,৫৯০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৯২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৪.১৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৫৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.৩২ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,১২,৫৭০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 JUL 2022 9:36AM by PIB Delhi
197.84 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,09,568
Active cases stand at 0.25%
Recovery Rate currently at 98.54%
14,684 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,28,51,590
17,092 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (4.14%)
Weekly Positivity Rate (3.56%)
86.32 cr Total Tests conducted so far; 4,12,570 tests conducted in the last 24 hours