Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
01 JUL 2022 9:15AM by PIB Delhi
197.74 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 1,07,189
Active cases stand at 0.25%
Recovery Rate currently at 98.55%
14,413 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,28,36,906
17,070 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.40%)
Weekly Positivity Rate (3.59%)
86.28 cr Total Tests conducted so far; 5,02,150 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
01 JUL 2022 9:15AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৭.৭৪ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,০৭,১৮৯ লৈরি
এক্তিব কেস ০.২৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৫৫% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৪১৩ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৮,৩৬,৯০৬ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৪০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৫৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৬.২৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৫,০২,১৫০ তৌখি