প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মুম্বাইদা দলান নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা পি.এম.না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে
28 JUN 2022 9:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মুম্বাইদা দলান নীংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না অৱাবা নংখ্রবা মীওইশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীনবা লাউথোকখ্রে।
পি.এম.ও.না ত্বিত তৌখি:
“মুম্বাইদা থোকখিবা দলান নীংখাইবগী থৌদোক অদু থমোয় শোক্নীংঙাই ওই। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা ঐহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং অশোক-অপন নংখ্রবশিংগীদমক থৌনিজরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুংগী মীওইদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ পীরগনি। অশোক-অপন নংখ্রবশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: পি.এম. মোদী”

Prime Minister's Office
PM pained by deaths in the building collapse in Mumbai
Announces ex-gratia from PMNRF
28 JUN 2022 9:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed condolences for the victims of the building collapse in Mumbai. He has also announced ex-gratia from PMNRF for the victims.
A PMO tweet said :
"Pained by the building collapse in Mumbai. In this sad hour, my thoughts are with the bereaved families and prayers with the injured. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM Modi"