হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৩১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৬,৭০০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৩৬% ওইরি
28 JUN 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৩১ (১,৯৭,৩১,৪৩,১৯৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৬,৩০,১১১গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৪ (৩,৬৪,৫৮,২০৪)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৭৯৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬২,৭৯৩
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৫৪,০৫৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৩,৪৩৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২২,৮২৯
প্রিকোসন দোজ
১,০০,৮৮,২৮৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৪,৫৮,২০৪
অনিশুবা দোজ
২,২৯,২৫,৯৬৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৩,৫৮,৫৯৫
অনিশুবা দোজ
৪,৮৫,৫৪,৮৭৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮১,৭০,৪১৪
অনিশুবা দোজ
৫০,০৬,৮৯,১৪৩
প্রিকোসন দোজ
২৭,৬২,১১০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৩৩,৪৪৭
অনিশুবা দোজ
১৯,৩২,৯৯,৪১৮
প্রিকোসন দোজ
২৪,৭৪,৬৭১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৪২,৯১৭
অনিশুবা দোজ
১২,০৭,২১,৬৫০
প্রিকোসন দোজ
২,৩৭,৯১,৫৮৩
প্রিকোসন দোজ
৪,৪৭,৭০,৭০৯
অপুনবা
১,৯৭,৩১,৪৩,১৯৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৬,৭০০ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৪৮৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৯৭,০৯২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৭৯৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৭৩,৭১৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.১৪ (৮৬,১৪,৮৯,৪০০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩৬% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৪৯% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.31 Cr
Over 3.64 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 96,700
11,793 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.57%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 3.36%
28 JUN 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.31 Cr (1,97,31,43,196) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,56,30,111 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.64 Cr (3,64,58,204) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,799
2nd Dose
1,00,62,793
Precaution Dose
56,54,058
FLWs
1st Dose
1,84,23,438
2nd Dose
1,76,22,829
Precaution Dose
1,00,88,287
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,64,58,204
2nd Dose
2,29,25,965
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,03,58,595
2nd Dose
4,85,54,875
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,81,70,414
2nd Dose
50,06,89,143
Precaution Dose
27,62,110
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,33,447
2nd Dose
19,32,99,418
Precaution Dose
24,74,671
Over 60 years
1st Dose
12,72,42,917
2nd Dose
12,07,21,650
Precaution Dose
2,37,91,583
Precaution Dose
4,47,70,709
Total
1,97,31,43,196
India’s Active Caseload currently stands at 96,700. Active cases now constitute 0.22% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.57%. 9,486 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,97,092.
11,793 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,73,717 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.14 Cr (86,14,89,400) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.36% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.49%.