হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.১১ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৩ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৪,৪২০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৭%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৩৯% ওইরি
27 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.১১ (১,৯৭,১১,৯১,৩২৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৬,০৮,১১৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৩ (৩,৬৩,২৫,৪৭৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৭১৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬১,৯৩৮
প্রিকোসন দোজ
৫৬,৩৩,১৫৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৩,১২৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২১,২৫৫
প্রিকোসন দোজ
১,০০,১৭,১৬৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৩,২৫,৪৭৩
অনিশুবা দোজ
২,২৬,০৫,৫৩৩
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৩,১০,৮৯৮
অনিশুবা দোজ
৪,৮৩,৯৪,৯৫৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮১,১৮,৩৫৭
অনিশুবা দোজ
৫০,০২,৪৪,৪৬৮
প্রিকোসন দোজ
২৫,৭৭,৯০৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,২৫,১৫১
অনিশুবা দোজ
১৯,৩২,০৩,৪৯৮
প্রিকোসন দোজ
২৩,৭০,৯২৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৩৫,৭০৯
অনিশুবা দোজ
১২,০৬,৫৮,৮২০
প্রিকোসন দোজ
২,৩৫,৫৪,২৮৫
প্রিকোসন দোজ
৪,৪১,৫৩,৪৩৪
অপুনবা
১,৯৭,১১,৯১,৩২৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৯৪,৪২০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২২% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৭%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৫,২০৮ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৮৭,৬০৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,০৩,৬০৪ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.১০ (৮৬,১০,১৫,৬৮৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৩৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৫.৬২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.11 Cr
Over 3.63 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 94,420
17,073 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.57%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.39%
27 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.11 Cr (1,97,11,91,329) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,56,08,118 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.63 Cr (3,63,25,473) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,715
2nd Dose
1,00,61,938
Precaution Dose
56,33,153
FLWs
1st Dose
1,84,23,127
2nd Dose
1,76,21,255
Precaution Dose
1,00,17,163
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,63,25,473
2nd Dose
2,26,05,533
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,03,10,898
2nd Dose
4,83,94,953
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,81,18,357
2nd Dose
50,02,44,468
Precaution Dose
25,77,906
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,25,151
2nd Dose
19,32,03,498
Precaution Dose
23,70,927
Over 60 years
1st Dose
12,72,35,709
2nd Dose
12,06,58,820
Precaution Dose
2,35,54,285
Precaution Dose
4,41,53,434
Total
1,97,11,91,329
India’s Active Caseload currently stands at 94,420. Active cases now constitute 0.22% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.57%. 15,208 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,87,606.
17,073 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,03,604 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.10 Cr (86,10,15,683) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.39% and the Daily Positivity rate is reported to be 5.62%.