Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 196.62 Cr
Over 3.60 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 83,990
13,313 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.60%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.81%
23 JUN 2022 9:29AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 196.62 Cr (1,96,62,11,973) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,54,44,218 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.60 Cr (3,60,03,591) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,08,479
2nd Dose
1,00,59,077
Precaution Dose
55,74,660
FLWs
1st Dose
1,84,22,546
2nd Dose
1,76,16,144
Precaution Dose
97,92,660
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,60,03,591
2nd Dose
2,17,89,092
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,01,92,784
2nd Dose
4,80,41,520
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,79,89,542
2nd Dose
49,89,67,321
Precaution Dose
22,24,238
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,01,364
2nd Dose
19,29,06,294
Precaution Dose
21,99,106
Over 60 years
1st Dose
12,72,18,352
2nd Dose
12,04,59,130
Precaution Dose
2,29,46,073
Precaution Dose
4,27,36,737
Total
1,96,62,11,973
India’s Active Caseload currently stands at 83,990. Active cases now constitute 0.19% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.60%. 10,972 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,27,36,027.
13,313 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 6,56,410 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.94 Cr (85,94,93,387) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.81% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.03%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৬.৬২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬০ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৩,৯৯০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৮১% ওইরি
23 JUN 2022 9:29AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৬.৬২ (১,৯৬,৬২,১১,৯৭৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৪,৪৪,২১৮গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬০ (৩,৬০,০৩,৫৯১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৮,৪৭৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৫৯,০৭৭
প্রিকোসন দোজ
৫৫,৭৪,৬৬০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২২,৫৪৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,১৬,১৪৪
প্রিকোসন দোজ
৯৭,৯২,৬৬০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬০,০৩,৫৯১
অনিশুবা দোজ
২,১৭,৮৯,০৯২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০১,৯২,৭৮৪
অনিশুবা দোজ
৪,৮০,৪১,৫২০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৯,৮৯,৫৪২
অনিশুবা দোজ
৪৯,৮৯,৬৭,৩২১
প্রিকোসন দোজ
২২,২৪,২৩৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,০১,৩৬৪
অনিশুবা দোজ
১৯,২৯,০৬,২৯৪
প্রিকোসন দোজ
২১,৯৯,১০৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,১৮,৩৫২
অনিশুবা দোজ
১২,০৪,৫৯,১৩০
প্রিকোসন দোজ
২,২৯,৪৬,০৭৩
প্রিকোসন দোজ
৪,২৭,৩৬,৭৩৭
অপুনবা
১,৯৬,৬২,১১,৯৭৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৩,৯৯০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৯৭২ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৭,৩৬,০২৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৩১৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৬,৫৬,৪১০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৯৪ (৮৫,৯৪,৯৩,৩৮৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৮১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.০৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি