Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
23 JUN 2022 9:01AM by PIB Delhi
196.62 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 83,990
Active cases stand at 0.19%
Recovery Rate currently at 98.6%
10,972 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,27,36,027
13,313 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.03%)
Weekly Positivity Rate (2.81%)
85.94 cr Total Tests conducted so far; 6,56,410 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
23 JUN 2022 9:01AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.৬২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৮৩,৯৯০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৯% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০,৯৭২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,৩৬,০২৭ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,৩১৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.০৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৮১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৯৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৬,৫৬,৪১০ তৌখি