Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
22 JUN 2022 9:31AM by PIB Delhi
196.45 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 81,687
Active cases stand at 0.19%
Recovery Rate currently at 98.60%
9,862 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,27,25,055
12,249 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (3.94%)
Weekly Positivity Rate (2.90%)
85.88 cr Total Tests conducted so far; 3,10,623 tests conducted in the last 24 hours

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
22 JUN 2022 9:31AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬.৪৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৮১,৬৮৭ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৯% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬০% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৮৬২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৭,২৫,০৫৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,২৪৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (৩.৯৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৯০%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৮৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,১০,৬২৩ তৌখি