হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
18 JUN 2022 9:38AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৬ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৬৮,১০৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৬% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৩% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮,১৪৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৯০,৮৪৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,২১৬ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৭৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৪৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৭৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮৪,৯২৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 JUN 2022 9:38AM by PIB Delhi
196 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 68,108
Active cases stand at 0.16%
Recovery Rate currently at 98.63%
8,148 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,90,845
13,216 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.73%)
Weekly Positivity Rate (2.47%)
85.73 cr Total Tests conducted so far; 4,84,924 tests conducted in the last 24 hours