হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
16 JUN 2022 9:33AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.৬৭ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৫৮,২১৪ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১৩% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৫% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৭,৬২৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৭৪,৭১২ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১২,২১৩ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৩৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৩৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৬৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৫,১৯,৪১৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
16 JUN 2022 9:33AM by PIB Delhi
195.67 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 58,215
Active cases stand at 0.13%
Recovery Rate currently at 98.65%
7,624 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,74,712
12,213 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.35%)
Weekly Positivity Rate (2.38%)
85.63 cr Total Tests conducted so far; 5,19,419 tests conducted in the last 24 hours