হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
14 JUN 2022 9:01AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৫.৩৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৫০,৫৪৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.১২% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৭% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,০৩৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৬১,৩৭০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৬,৫৯৪ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.০৫%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৩২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৫৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,২১,৮৭৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 JUN 2022 9:01AM by PIB Delhi
195.35 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 50,548
Active cases stand at 0.12%
Recovery Rate currently at 98.67%
4,035 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,61,370
6,594 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.05%)
Weekly Positivity Rate (2.32%)
85.54 cr Total Tests conducted so far; 3,21,873 tests conducted in the last 24 hours