হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
11 JUN 2022 9:14AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.৯২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৪০,৩৭০ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৯% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৬৯% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৪,২১৬ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৪৮,৩০৮ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৮,৩২৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.৪১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৭৫%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৪৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৪৪,৯৯৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
11 JUN 2022 9:14AM by PIB Delhi
194.92 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 40,370
Active cases stand at 0.09%
Recovery Rate currently at 98.69%
4,216 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,48,308
8,329 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.41%)
Weekly Positivity Rate (1.75%)
85.45 cr Total Tests conducted so far; 3,44,994 tests conducted in the last 24 hours