হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
09 JUN 2022 9:02AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৪.৫৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৩২,৪৯৮ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৮% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭১% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৫৯১ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,৪০,৩০১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,২৪০ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (২.১৩%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (১.৩১%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.৩৮ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৪০,৬১৫ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
09 JUN 2022 9:02AM by PIB Delhi
194.59 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 32,498
Active cases stand at 0.08%
Recovery Rate currently at 98.71%
3,591 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,40,301
7,240 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (2.13%)
Weekly Positivity Rate (1.31%)
85.38 cr Total Tests conducted so far; 3,40,615 tests conducted in the last 24 hours