|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.৪৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪৬ হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৮,৮৫৭ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,২৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭২%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.১২% ওইরি
08 JUN 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.৪৩ (১,৯৪,৪৩,২৬,৪১৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৮,৪১,৭২৬গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৬ (৩,৪৬,৮০,০৫০)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,৪০৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৫,০২৮
প্রিকোসন দোজ
৫৩,৩০,৯৩৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২০,০৪৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৯১,৯৩৮
প্রিকোসন দোজ
৯০,০১,৯৫২
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৬,৮০,০৫০
অনিশুবা দোজ
১,৮২,৭৫,৭৯৫
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৬,৯২,০০১
অনিশুবা দোজ
৪,৬৪,৭৮,১০৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৪,১৭,৩৯১
অনিশুবা দোজ
৪৯,২৭,০৬,৮৯৮
প্রিকোসন দোজ
১২,৩০,৬৩৬
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৯৬,২১৯
অনিশুবা দোজ
১৯,১৪,৩৮,৫৭৬
প্রিকোসন দোজ
১৬,৩৬,০৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,২৭,১৯০
অনিশুবা দোজ
১১,৯৪,৩৬,৪৯৬
প্রিকোসন দোজ
২,০১,১৩,৬৯৬
প্রিকোসন দোজ
৩,৭৩,১৩,২৭৬
অপুনবা
১,৯৪,৪৩,২৬,৪১৬
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৮,৮৫৭দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৭% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৪৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৩৬,৭১০ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,২৩৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,১৩,৩৬১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.৩৫ (৮৫,৩৫,২২,৬২৩) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.১২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৬৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.43 Cr
Over 3.46 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 28,857
5,233 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.72%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.12%
08 JUN 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.43 Cr (1,94,43,26,416) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,48,41,726 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.46 Cr (3,46,80,050) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,403
2nd Dose
1,00,45,028
Precaution Dose
53,30,935
FLWs
1st Dose
1,84,20,048
2nd Dose
1,75,91,938
Precaution Dose
90,01,952
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,46,80,050
2nd Dose
1,82,75,795
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,96,92,001
2nd Dose
4,64,78,107
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,74,17,391
2nd Dose
49,27,06,898
Precaution Dose
12,30,636
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,96,219
2nd Dose
19,14,38,576
Precaution Dose
16,36,057
Over 60 years
1st Dose
12,71,27,190
2nd Dose
11,94,36,496
Precaution Dose
2,01,13,696
Precaution Dose
3,73,13,276
Total
1,94,43,26,416
India’s Active Caseload currently stands at 28,857. Active cases now constitute 0.07% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.72%. 3,345 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,36,710.
5,233 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,13,361 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.35 Cr (85,35,22,623) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.12% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.67%.