|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৪.১২ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৪8 হেন্না কাপখ্রে ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৫,৭৮২ ওইরি হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৫১৮ রিপোর্ত তৌরকখি রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৩%দা লৈরি চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৯১% ওইরি
06 JUN 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৪.১২ (১,৯৪,১২,৮৭,০০০) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৪৭,৭০,৪১৬গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৪৪ (৩,৪৪,৪৮,৯০২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৭,২৬৭
অনিশুবা দোজ
১,০০,৪৩,৫৭০
প্রিকোসন দোজ
৫২,৯৯,৪৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৯,৭৮৩
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,৮৯,৯০০
প্রিকোসন দোজ
৮৯,২৪,১৪৩
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৪৪,৪৮,৯০২
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৮,৩৪৪
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৯৬,১৩,৫৮৪
অনিশুবা দোজ
৪,৬২,৪১,১৭৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৭৩,৩৫,৩৪৩
অনিশুবা দোজ
৪৯,১৮,৬০,১৩৭
প্রিকোসন দোজ
১১,২১,৪৫৩
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩২,৮২,৯৩৩
অনিশুবা দোজ
১৯,১২,৫৬,২৬৯
প্রিকোসন দোজ
১৫,৫৬,২৩৮
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭১,১৬,১৩০
অনিশুবা দোজ
১১,৯৩,১০,৭৫৬
প্রিকোসন দোজ
১,৯৭,৬১,৬২৩
প্রিকোসন দোজ
৩,৬৬,৬২,৯০৫
অপুনবা
১,৯৪,১২,৮৭,০০০
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২৫,৭৮২দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৭৭৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৬,৩০,৮৫২ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪,৫১৮ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ২,৭৮,০৫৯ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৫.২৯ (৮৫,২৯,০১,৫৪৬) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৯১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৬২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 194.12 Cr
Over 3.44 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 25,782
4,518 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.73%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.91%
06 JUN 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 194.12 Cr (1,94,12,87,000) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,47,70,416 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.44 Cr (3,44,48,902) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,07,267
2nd Dose
1,00,43,570
Precaution Dose
52,99,448
FLWs
1st Dose
1,84,19,783
2nd Dose
1,75,89,900
Precaution Dose
89,24,143
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,44,48,902
2nd Dose
1,76,98,344
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,96,13,584
2nd Dose
4,62,41,177
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,73,35,343
2nd Dose
49,18,60,137
Precaution Dose
11,21,453
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,32,82,933
2nd Dose
19,12,56,269
Precaution Dose
15,56,238
Over 60 years
1st Dose
12,71,16,130
2nd Dose
11,93,10,756
Precaution Dose
1,97,61,623
Precaution Dose
3,66,62,905
Total
1,94,12,87,000
India’s Active Caseload currently stands at 25,782. Active cases now constitute 0.06% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.73%. 2,779 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,26,30,852.
4,518 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 2,78,059 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 85.29 Cr (85,29,01,546) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.91% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.62%.