হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
02 JUN 2022 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯৩.৭০ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৫০৯ লৈরি
এক্তিব কেস ০.০৫% দা লৈরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৫৮৪ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,২০,৩৯৪ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,৭১২ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৮৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৭%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৫.১৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪১,৯৮৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
02 JUN 2022 9:11AM by PIB Delhi
193.70 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,509
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
2,584 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,26,20,394
3,712 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.84%)
Weekly Positivity Rate (0.67%)
85.13 cr Total Tests conducted so far; 4,41,989 tests conducted in the last 24 hours