প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী জপানগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী য়োশিহিদে সুগাগা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
24 MAY 2022 2:25PM by PIB Imphal
তোকিওদা মে ২৪, ২০২২দা হান্নগী জপানগী প্রধান মন্ত্রী ঐচ.ই. শ্রী য়োশিহিদে সুগাগা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে।
২০২১গী সেপ্তেম্বরদা ৱাশিংতন দি.সি.দা পাঙথোকখিবা অহানবা ইন-পর্সন ক্বাদ লীদর্স সম্মিৎতা মখোয়না পাঙথোকখিবা বাইলেতরেলগী মীফম য়াওনা মমাংদা মখোয়না ৱারী শাখিবশিং অদু নীংশিংখি। প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সুগানা ভারত-জপানগী মরীশিং অসি চেৎশিনহনবদা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহনবদা শরুক তমখিবশিং অদুবু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-জপান স্পেসিএল স্ত্রেতেজিক এন্দ গ্লোবেল পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সুগাদা জপানগী এম.পি.শিংগী দেলিগেসন অমা লুচিংদুনা ভারত্তা লাক্নবা বর্তন তৌখি।

Prime Minister's Office
Former Japanese Prime Minister H.E. Mr. Yoshihide Suga calls on Prime Minister
24 MAY 2022 2:25PM by PIB Delhi
Former Prime Minister of Japan H.E. Mr. Yoshihide Suga called on Prime Minister Shri Narendra Modi on 24 May 2022 in Tokyo.
They recalled their previous interactions, including their bilateral meeting on the sidelines of the first in-person Quad Leaders’ Summit in Washington D.C. in September 2021. Prime Minister appreciated Mr. Suga’s contribution in deepening and strengthening India-Japan relations.
The two leaders exchanged views on on further strengthening the India-Japan Special Strategic & Global Partnership. Prime Minister invited Mr. Suga to lead a delegation of Japanese MPs to India.