প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সোফবেঙ্ক কোর্পোরেসনগী বোর্দ দিরেক্তর অমসুং ফাউন্দর শ্রী মাসায়োশি সনগা লোয়ননা পাঙথোকপা প্রধান মন্ত্রীগী মীফম
23 MAY 2022 12:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মে ২৩, ২০২২দা তোকিওদা সোফবেঙ্ক কোর্পোরেসনগী বোর্দ দিরেক্তর অমসুং ফাউন্দর শ্রী মাসায়োশি সনগা উনখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী স্তার্ত-অপ সেক্তরদা সোফবেঙ্কনা লৌরিবা থৌদাং অসিগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। মখোয়না ভারত্তা লৈরিবা তেক্নোলোজী, ইনর্জী অমসুং ফাইনান্স অসিগুম্বা মরু ওইবা লমশিংদা তুংদা সোফবেঙ্কনা শরুক য়ানবগী মতাংদা খন্নখি।
মখোয়না ভারত্তা ইজ ওফ দুইং বিজিনেস লৈহন্নবা পাইখৎলিবা রিফোর্ম কয়াগী মতাংদা খন্নখি। ভারত্তা মাগী ইনভেস্তমেন্ত হেনগৎহন্নবা সোফবেঙ্কতা অখন্নবা প্রপোজেলশিং পীশিনখি।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Masayoshi Son, Board Director and Founder, Softbank Corporation
23 MAY 2022 12:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Masayoshi Son, Board Director and Founder, Softbank Corporation on 23 May 2022 in Tokyo. Prime Minister appreciated Softbank’s role in India’s startup sector. They discussed Softbank’s future participation in India in key areas such as technology, energy and finance.
They discussed various reforms being undertaken to enable ease of doing business in India. Specific proposals were shared with Softbank where it could enhance its investments in India.