Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Masayoshi Son, Board Director and Founder, Softbank Corporation
23 MAY 2022 12:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Masayoshi Son, Board Director and Founder, Softbank Corporation on 23 May 2022 in Tokyo. Prime Minister appreciated Softbank’s role in India’s startup sector. They discussed Softbank’s future participation in India in key areas such as technology, energy and finance.
They discussed various reforms being undertaken to enable ease of doing business in India. Specific proposals were shared with Softbank where it could enhance its investments in India.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସଫ୍‌ଟବ୍ୟାଙ୍କ କର୍ପୋରେସନର ବୋର୍ଡ଼ ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଏବଂ ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀ ମାସାୟୋସି ସୋନ୍‌ଙ୍କ ସହିତ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି
23 MAY 2022 12:30PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ 23 ମେ 2022 ରେ ଟୋକିଓରେ ସଫ୍‌ଟବ୍ୟାଙ୍କ କର୍ପୋରେସନର ବୋର୍ଡ଼ ନିର୍ଦ୍ଦେଶକ ଏବଂ ପ୍ରତିଷ୍ଠାତା ଶ୍ରୀ ମାସାୟୋସି ସୋନ୍‌ଙ୍କ ସହିତ ସାକ୍ଷାତ କରିଛନ୍ତି। ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଭାରତର ଷ୍ଟାର୍ଟଅପ୍ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫ୍‌ଟବ୍ୟାଙ୍କର ଭୂମିକାର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି। ସେ ଭାରତରେ ପ୍ରଯୁକ୍ତି, ଶକ୍ତି ଓ ଅର୍ଥ ପରି ପ୍ରମୁଖ କ୍ଷେତ୍ରରେ ସଫ୍‌ଟବ୍ୟାଙ୍କର ଭବିଷ୍ୟତର ଭାଗୀଦାରୀ ବିଷୟରେ ବିଚାର ବିମର୍ଷ କରିଛନ୍ତି।
ସେ ଭାରତରେ ‘ଇଜ୍ ଅଫ୍ ଡୁଇଂ ବିଜନେସ୍’ କୁ ସକ୍ଷମ କରିବା ପାଇଁ କରାଯାଉଥିବା ବିଭିନ୍ନ ଉନ୍ନତି ବିଷୟରେ ମଧ୍ୟ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି। ସେ ସଫ୍‌ଟବ୍ୟାଙ୍କ ସହିତ ଏପରି ବିଶିଷ୍ଟ ପ୍ରସ୍ତାବକୁ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଠାରେ ସେ ଭାରତରେ ନିଜର ନିବେଶକୁ ବଢ଼ାଇ ପାରିବେ।