হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
17 MAY 2022 9:10AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.৪৮ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৪০০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,৪৬৭ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৮৪,৭১০ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,৫৬৯ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৪৪%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৪৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৩,৫৭,৪৮৪ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
17 MAY 2022 9:10AM by PIB Delhi
191.48 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,400
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,467 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,84,710
1,569 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.44%)
Weekly Positivity Rate (0.59%)
84.44 cr Total Tests conducted so far; 3,57,484 tests conducted in the last 24 hours