হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
14 MAY 2022 9:27AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.১৫ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৮,০৯৬ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,৩৫৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৭৬,৮১৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮৫৮ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৯%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬৬%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৩৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৮৬,৯৬৩ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
14 MAY 2022 9:27AM by PIB Delhi
191.15 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 18,096
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,355 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,76,815
2,858 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.59%)
Weekly Positivity Rate (0.66%)
84.34 cr Total Tests conducted so far; 4,86,963 tests conducted in the last 24 hours