হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেত
12 MAY 2022 9:31AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজঙগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯০.৮৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,০৬৭ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,২৩০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৭০,১৬৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৮২৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭২%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.২৪ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৭১,২৭৬ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
12 MAY 2022 9:31AM by PIB Delhi
190.83 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,067
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,230 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,70,165
2,827 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.60%)
Weekly Positivity Rate (0.72%)
84.24 cr Total Tests conducted so far; 4,71,276 tests conducted in the last 24 hours