হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৯.৬৩ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ২.৯৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১৯,৭১৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.৭৮% ওইরি
05 MAY 2022 9:42AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৯.৬৩ (১,৮৯,৬৩,৩০,৩৬২) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩৪,৯৩,৪৭৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৯৭ (২,৯৭,০৭,৩৫৯) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৫৪৫১
অনিশুবা দোজ
১০০২০২৯৫
প্রিকোসন দোজ
৪৮৬৬১৪৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৬২৭৫
অনিশুবা দোজ
১৭৫৪৬১০১
প্রিকোসন দোজ
৭৭৭৩৩৬৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৯৭০৭৩৫৯
অনিশুবা দোজ
৮৩৯০৯৭৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮৫৯০৪৭৩
অনিশুবা দোজ
৪২৭৬৯৩০৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৯১৫৮৪৯
অনিশুবা দোজ
৪৮০০০৫১৯১
প্রিকোসন দোজ
২১৯৯৯৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৯৬৩০৩২
অনিশুবা দোজ
১৮৮৪২০৮৫৬
প্রিকোসন দোজ
৬৮৪৫৯২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৯৬৯০৯
অনিশুবা দোজ
১১৭৪০১৭২৫
প্রিকোসন দোজ
১৫৩৩৬৪৫৯
প্রিকোসন দোজ
২,৮৮,৮০,৫৬০
অপুনবা
১,৮৯,৬৩,৩০,৩৬২
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৯,৭১৯ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৫%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,০১০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,৪৭,৬৯৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২৭৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,২৩,৪৩০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৯৩ (৮৩,৯৩,৭৯,০০৭) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৭৭% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 189.63 Cr
Over 2.97 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 19,719
3,275 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.74%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.78%
05 MAY 2022 9:42AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 189.63 Cr (1,89,63,30,362) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,34,93,473 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.97 Cr (2,97,07,359) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10405451
2nd Dose
10020295
Precaution Dose
4866147
FLWs
1st Dose
18416275
2nd Dose
17546101
Precaution Dose
7773368
Age Group 12-14 years
1st Dose
29707359
2nd Dose
8390978
Age Group 15-18 years
1st Dose
58590473
2nd Dose
42769308
Age Group 18-44 years
1st Dose
555915849
2nd Dose
480005191
Precaution Dose
219994
Age Group 45-59 years
1st Dose
202963032
2nd Dose
188420856
Precaution Dose
684592
Over 60 years
1st Dose
126896909
2nd Dose
117401725
Precaution Dose
15336459
Precaution Dose
2,88,80,560
Total
1,89,63,30,362
India’s Active Caseload currently stands at 19,719. Active cases now constitute 0.05% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.74%. 3,010 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,47,699.
3,275 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,23,430 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.93 Cr (83,93,79,007) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.78% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.77%.