Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 187.95 Cr
Over 2.70 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 15,636
2,483 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.75%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.58%
26 APR 2022 9:34AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 187.95 Cr (1,87,95,76,423) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,30,89,167 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.70 Cr (2,70,96,975) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 4,68,211 precaution doses have been administered in age group 18-59 years so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404823
2nd Dose
10013086
Precaution Dose
4715948
FLWs
1st Dose
18415129
2nd Dose
17533583
Precaution Dose
7402619
Age Group 12-14 years
1st Dose
27096975
2nd Dose
3727130
Age Group 15-18 years
1st Dose
58203865
2nd Dose
41567113
Age Group 18-44 years
1st Dose
555533820
2nd Dose
476068522
Precaution Dose
102702
Age Group 45-59 years
1st Dose
202890196
2nd Dose
187497026
Precaution Dose
365509
Over 60 years
1st Dose
126843833
2nd Dose
116804704
Precaution Dose
14389840
Precaution Dose
26976618
Total
1879576423
India’s Active Caseload currently stands at 15,636. Active cases now constitute 0.04% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.75%. 1,970 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,23,311.
2,483 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,49,197 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 83.54 Cr (83,54,69,014) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.58% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.55%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৮৭.৯৫ লানখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৭০গী মথক্তা কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১৫,৬৩৬দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪গী মনুংদা অনৌবা কেস ২,৪৮৩ রিপোর্ত তৌরক্লি
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হৌজিক ৯৮.৭৫%দা লৈরি
লেঙদবা চয়োলগী পোজিতিবিতী চাং হৌজিক ০.৫৮দা লৈরি
26 APR 2022 9:34AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৭.৯৫ (১,৮৭,৯৫,৭৬,৪২৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৩০,৮৯,১৬৭গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৭০ (২,৭০,৯৬,৯৭৫) দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্ননা, চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী কোবিদ-১৯ প্রিকোসন দোজসু ঙরাং হায়বদি ২০২২গী এপ্রিল ১০দগী কাপ্পা হৌখ্রে। হৌজিক ফাওবদা, প্রিকোসন দোজ ৪,৬৮,২১১ কাপখ্রে।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১0৪0৪৮২৩
অনিশুবা দোজ
১00১৩0৮৬
প্রিকোসন দোজ
৪৭১৫৯৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৫১২৯
অনিশুবা দোজ
১৭৫৩৩৫৮৩
প্রিকোসন দোজ
৭৪0২৬১৯
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২৭0৯৬৯৭৫
অনিশুবা দোজ
৩৭২৭১৩0
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৮২0৩৮৬৫
অনিশুবা দোজ
৪১৫৬৭১১৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫৫৩৩৮২0
অনিশুবা দোজ
৪৭৬0৬৮৫২২
প্রিকোসন দোজ
১0২৭0২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২0২৮৯0১৯৬
অনিশুবা দোজ
১৮৭৪৯৭0২৬
প্রিকোসন দোজ
৩৬৫৫0৯
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৮৪৩৮৩৩
অনিশুবা দোজ
১১৬৮0৪৭0৪
প্রিকোসন দোজ
১৪৩৮৯৮৪0
প্রিকোসন দোজ
২৬৯৭৬৬১৮
অপুনবা
১৮৭৯৫৭৬৪২৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১৫,৬৩৬দা লৈরি। এক্তিব কেস অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৪%দা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৫%তা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১,৯৭০নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,২৩,৩১১ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৪৮৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৪৯,১৯৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.৫৪(৮৩,৫৪,৬৯,০১৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.৫৫% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি