হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
18 APR 2022 9:32AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইবকী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ১৮৬.৫৪ কাপথোকখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১১,৫৪২ লৈরি
এক্তিব কেসশিং ০.০৩%দা লৈরি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা ১,৯৮৫ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা ৪,২৫,১০,৭৭৩দা হেনগৎলে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেসশিং ২,১৮৩ লাক্লি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত (০.৮৩% )নি
চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত (০.৩২%)নি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.২১ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ২,৬১,৪৪০ তৌখ্রে

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 APR 2022 9:32AM by PIB Delhi
186.54 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,542
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
1,985 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,10,773
2,183 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.83%)
Weekly Positivity Rate (0.32%)
83.21 cr Total Tests conducted so far; 2,61,440 tests conducted in the last 24 hours