Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 186.30 Cr
Over 2.38Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 11,191
949 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
Weekly Positivity Rate is presently at 0.25%
15 APR 2022 9:37AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 186.30 Cr (1,86,30,62,546) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,26,50,313sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.38 Cr (2,38,56,478) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards. 86,341precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,04,295
2nd Dose
1,00,07,566
Precaution Dose
45,80,505
FLWs
1st Dose
1,84,14,226
2nd Dose
1,75,24,822
Precaution Dose
71,01,355
Age Group 12-14 years
1st Dose
2,38,56,478
2nd Dose
42,352
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,78,26,573
2nd Dose
4,02,12,393
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,52,01,655
2nd Dose
47,19,88,872
Precaution Dose
18,691
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,28,42,899
2nd Dose
18,66,45,135
Precaution Dose
67,650
Over 60 years
1st Dose
12,68,08,084
2nd Dose
11,62,62,445
Precaution Dose
1,32,56,550
Precaution Dose
2,50,24,751
Total
1,86,30,62,546
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 11,191Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 810patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,07,038.
949new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,67,213COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 83.11Cr (83,11,77,370) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly Positivity Rate too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.25% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.26%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৬.৩০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.৩৮ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১১,১৯১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৫% ওইরি
15 APR 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৬.৩০ (১,৮৬,৩০,৬২,৫৪৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৬,৫০,৩১৩গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.৩৮ (২,৩৮,৫৬,৪৭৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ৮৬,৩৪১ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৪,২৯৫
অনিশুবা দোজ
১,০০,০৭,৫৬৬
প্রিকোসন দোজ
৪৫,৮০,৫০৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,১৪,২২৬
অনিশুবা দোজ
১,৭৫,২৪,৮২২
প্রিকোসন দোজ
৭১,০১,৩৫৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২,৩৮,৫৬,৪৭৮
অনিশুবা দোজ
৪২,৩৫২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৭৮,২৬,৫৭৩
অনিশুবা দোজ
৪,০২,১২,৩৯৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৫২,০১,৬৫৫
অনিশুবা দোজ
৪৭,১৯,৮৮,৮৭২
প্রিকোসন দোজ
১৮,৬৯১
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২৮,৪২,৮৯৯
অনিশুবা দোজ
১৮,৬৬,৪৫,১৩৫
প্রিকোসন দোজ
৬৭,৬৫০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬৮,০৮,০৮৪
অনিশুবা দোজ
১১,৬২,৬২,৪৪৫
প্রিকোসন দোজ
১,৩২,৫৬,৫৫০
প্রিকোসন দোজ
২,৫০,২৪,৭৫১
অপুনবা
১,৮৬,৩০,৬২,৫৪৬
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১১,১৯১দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৮১০ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০৭,০৩৮ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯৪৯ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৬৭,২১৩ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৩.১১ (৮৩,১১,৭৭,৩৭০) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৫% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৬% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি