হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৮৫.৯০ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিন দোজ করোর ২.২৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১০,৮৮৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭৯৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭৬%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ০.২৪% ওইরি
12 APR 2022 9:30AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৮৫.৯০ (১,৮৫,৯০,৬৮,৬১৬) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,২৫,২৮,৩৫০ গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ২.২৭ (২,২৭,৪৮,৪০৬) তা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা প্রিকোসন দোজ ২৭,৪০১ কাপখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০৪১৫৪
অনিশুবা দোজ
১০০০৫৯৮২
প্রিকোসন দোজ
৪৫৫০৩৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১৩৯৯৯
অনিশুবা দোজ
১৭৫২১৯৯৩
প্রিকোসন দোজ
৭০৩৯১১০
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
২২৭৪৮৪০৬
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫৭৭০১৪৩৩
অনিশুবা দোজ
৩৯৭৭২৯২১
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫৫০৯৭০৮২
অনিশুবা দোজ
৪৭০৭২৯০২৩
প্রিকোসন দোজ
৬১৯০
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০২৮২৭৯৯৭
অনিশুবা দোজ
১৮৬৩৮৭০৫১
প্রিকোসন দোজ
২১২১১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২৬৭৯৬৯২২
অনিশুবা দোজ
১১৬০৯৮৬৪০
প্রিকোসন দোজ
১২৯৪৬১২৪
প্রিকোসন দোজ
২,৪৫,৬৩,০১৩
অপুনবা
১,৮৫,৯০,৬৮,৬১৬
মখা তানা অদুমক হান্থরকপগী ত্রেন্দ অসি তুং ইল্লদুনা, ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি মখা তানা ঙসি ১০,৮৮৯ দা হন্থখ্রে, লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.০৩%তা লৈরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭৬%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯৪৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৫,০৪,৩২৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭৯৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,০৬,২৫১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৯.৪৫ (৭৯,৪৫,২৫,২০২) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২৪% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ০.২০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 185.90 Cr
Over 2.27 Cr vaccine doses administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 10,889
796 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.76%
​​​​​​​Weekly Positivity Rate is presently at 0.24%
12 APR 2022 9:30AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 185.90 Cr (1,85,90,68,616) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,25,28,350 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 2.27 Cr (2,27,48,406) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April 2022 onwards. 27,401 precaution doses have been administered so far.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10404154
2nd Dose
10005982
Precaution Dose
4550378
FLWs
1st Dose
18413999
2nd Dose
17521993
Precaution Dose
7039110
Age Group 12-14 years
1st Dose
22748406
Age Group 15-18 years
1st Dose
57701433
2nd Dose
39772921
Age Group 18-44 years
1st Dose
555097082
2nd Dose
470729023
Precaution Dose
6190
Age Group 45-59 years
1st Dose
202827997
2nd Dose
186387051
Precaution Dose
21211
Over 60 years
1st Dose
126796922
2nd Dose
116098640
Precaution Dose
12946124
Precaution Dose
2,45,63,013
Total
1,85,90,68,616
Following a continuous downward trend, India’s Active Caseload declines to today 10,889 Active cases now constitute 0.03% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.76%. 946 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,25,04,329.
796 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,06,251 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 79.45 Cr (79,45,25,202) cumulative tests.
There has been a sustained fall in the weekly Positivity Rate too. Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 0.24% and the Daily Positivity rate is also reported to be 0.20%.