প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং য়ু.এস.এ.গী প্রসিদেন্ত জোসেফ আর. বাইদেনগী মরক্তা ভর্চুএল ওইনা উনবা
10 APR 2022 8:24PM by PIB Imphal
২০২২গী এপ্রিল ১১দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়ু.এস.এ.গী প্রসিদেন্ত জোসেফ আর. বাইদেনগা লোয়ননা ভর্চুএল ওইবা মিতিং অমা পাংথোক্কনি। লুচিংবশিং অনি অসিনা হৌজিক চৎথরিবা নাকন অনিগী ওইবা মতেং পীনবা অমসুং হন্দক্তা খা-এসিয়া, ইন্দো-পেসিফিক মফমদা লৌখৎখিবা চাউখৎ-থৌরাংদা মিৎয়েং থম্নবা অমসুং অমত্তা ওইবা মালেমগী ইসুদা য়েংশিনগনি। ভর্চুএল মিতিং অসিনা গ্লোবেল স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপতা নাকন অনিগী ওইবা খুমাং চাউশিনবা মখা তানা মপাঙ্গল কনখৎহন্নবগী পান্দমদা মখোয়গী চাং নাইবা অমসুং অৱাংবা থাক্কী য়ানবশিং নাকন অনিগী ওইনা চৎথবা ঙম্লগনি।
লুচিংবশিংগী ভর্চুএল ওইবা উনবা অসি ভারতকী নাকন্দনা রক্ষা মন্ত্রী শ্রী রাজনাথ সিংহ অমসুং এক্সতর্নেল এফিয়র্সকী মন্ত্রী দাঃ এস. জয়শঙ্করনা লুচিংবা অমসুং মখোয়গী ফম মান্নবা য়ু.এস.কী, দিফেন্সকী সেক্রেতরী লোয়দ ওস্তিন অমসুং স্তেতকী সেক্রেতরী এন্তোনী ব্লিনকেনগা মরিশুবা ইন্দিয়া-য়ু.এস. ২+২ মিনিস্ত্রিএল দাইলোগনা মমাংদা হৌদোক্কনি।

Prime Minister's Office
Virtual Interaction between Prime Minister Shri Narendra Modi and President of USA Joseph R. Biden
10 APR 2022 8:24PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will hold a virtual meeting with President of USA Joseph R. Biden on 11 April 2022. The two Leaders will review ongoing bilateral cooperation and exchange views on recent developments in South Asia, the Indo-Pacific region and global issues of mutual interest. The virtual meeting will enable both sides to continue their regular and high-level engagement aimed at further strengthening the bilateral Comprehensive Global Strategic Partnership.
The Leaders’ virtual interaction will precede the fourth India-US 2+2 Ministerial Dialogue which will be led by Raksha Mantri Shri Rajnath Singh and Minister of External Affairs Dr. S. Jaishankar on the Indian side and their US counterparts, Secretary of Defence Lloyd Austin and Secretary of State Antony Blinken.